miercuri, 17 februarie 2010

Litere decorative nunta

Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Deco Romantic - atelier de inchiriere decoruri all set up pentru nunti tematice.


Decor casa, evenimente si publicitate, decoratiuni.

Pagini similarePictam si sculptam manual polistiren, fabricam litere, decoratiuni si elemente 3. Nunti, botezuri, zile de nastere- la toate pandim si o prajitura delicioasa, . Decoraţiuni care au fost folosite în pozele prezentate mai sus:. Aranjamente Masa Nunta literele 3D cu mesajul Mr Mrs se integreaza perfect in decorul nuntii Dvs, pe masa mirilor sau pot reprezenta un cadou inspirat.

Element cu tematica romatica- vintage, literele volumetrice 3D se asorteaza perfect. Se asorteaza perfect decorului de gradina sau cort al nuntii tale! Decoratiuni evenimente, Litere volumetrice, Reduceri Etichete: Decor romantic, Wedding . Litere volumetrice din polistiren, vopsite in orice culoare, producator direct, cel. Idei inedite si de efect pentru nunti, botezuri, petreceri tematice sau sedinte foto.


Alege dintre sute de decoratiuni, accesorii par, accesorii vestimentare si alte produse unicat. Props decoratiune candy bar cu litere si figurine - inimioara - calut .