luni, 10 ianuarie 2011

Decoratiuni scoici si melci

Adu marea acasa si mestereste decoratiuni pentru casa cu scoici care sa iti improspateze locuinta si sa ii dea o nota de personalitate. Dacă în această vară mergi la mare, nu uita să aduni și să aduci de acolo scoici. Vei avea nevoie de ele pentru a confecționa accesorii pentru .

Aranjamente si decoratiuni inedite cu melci,scoici ,pietre. Găsește și salvează idei despre Scoici pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Vezi mai multe despre Nasturi, Sticlă De Mare și Mărgele.


Gable Lane Crates are the new way to shop for home decor.

We bring you trending home accessories for a different room in your home, delivered directly to . Mix de Scoici si Cochilii de Melci Rapana pentru Decoratiuni Artizanat. Pe lîngă relaxare şi distracţie, avem ocazia să ne întoarcem şi cu nişte suveniruri utile în decorarea casei: scoici, melci, stele de mare, corali şi . Decorează-ţi locuinţa cu scoici şi cu melci.


Materia primă” e simplu de procurat: o găseşti pe plajă, într-un weekend petrecut pe Litoral, sau o . Scoicile pot fi folosite în fel si chip în decorarea casei. Cel mai simplu mod de a le etala este confectionarea unui tablou cu scoici si melci. Vand scoici decorative, melci - Lei, Decoratiuni.


Coala din DPRC CU TEMA DE MELCI SI SCOICI - Timbre Romania, Stampilat.

Astfel de decoratiuni gasim in orice magazin de specialitate, dar e. Avem nevoie de lipici, hirtie, carton si, desigur, scoici, ata, melci si nisip. Decorul l-am realizat cu scoici si melci prin lipire cu silicon. Leaga de inelele perdelei de dus scoici si stelute de mare stranse chiar de tine sau cumpara-le de la magazinul de decoratiuni. Tot pentru baie poti aduna intr-o scoica mai mare, cochilii de melci si stele de mare.


Daca mergeti la mare si va place sa adunati scoici sau le aveti deja.