vineri, 21 noiembrie 2014

Vopsea rezistenta la foc pentru metal

Protectia la foc cu VOPSEA TERMOSPUMANTA sau VOPSEA REZISTENTA LA. Vopseaua intumescenta pentru termoprotectie metal reactioneaza la caldura . TERMOLAIT — vopsea termospumantă antifoc pentru protecția la incendiu a structurilor metalice.

Este destinată pentru ridicarea rezistenţei la foc a structurilor . Pentru metal, sistemul este format din straturi : grun vopsea. Usile rezistente la foc sunt un element important in asigurarea protectiei pasive la foc pentru clad. Poza Protectii si tratamente anticorozive pentru metal 1 .

Unic producator AGREMENTAT in Romania Vopseaua termospumanta anti foc. Vopseaua rezistenta la foc, termospumanta si cu grad inalt de termoprotectie, este folosita pentru tratarea structurilor din lemn sau metal impotriva actiunii . Materialele de protectie la foc Nullifire, atat cele pe baza de apa (sistemul cu o pelicula de vopsea rezistenta la foc (cunoscuta si sub denumirea de vopsea la metal pentru un anumit interval de timp (3 4 6 sau 1de minute).


Vopsea rezistenta la temperatura Teresil 0. Pentru aplicarea direct pe metal se recomanda indepartarea cu detergent a grasimilor, a uleiului, . Lacuri si vopsele ignifuge, produse pentru termoprotectie pentru metal. Vopsea intumescenta pe baza de apa pentru protectia impotriva focului a structurilor .