duminică, 16 noiembrie 2014

Unelte de sapat gropi

Burghiul este special conceput pentru a sapa gropile in care se vor planta arborii, pomi fructiferi si vita de vie. Specialistul Costica iti ofera Cel Mai Bun Pret la burghiu de sapat gropi!

Burghiuri de sapat gropi utilizabile in agricultura si gradinarit . Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Masini de sapat gropi - Masina de sapat gropi.

Produs din categoria: Masini de sapat gropi, Masini si utilaje agricole . Descriere: Se ataseaza la tractor in puncte. Este folosit pentru obtinerea de gauri in pamant avand destinatii diferite. Poate fi folosit cu succes atat in agricultura . BURGHIU PT SAPAT GAURI PLANTARE POMI SAU PT STALPI ACTIONAT DE LA PRIZA DE PUTERE A TRACTORULUI Puterea necesara minim CP . Daca aveți de pus un gar și aveți 1gropi este foarte important.


Cum acestia nu se mai folosesc in viile moderne se pot gasi usor si uneltele respective, iar cu o tuica doua rezolvi . Scule, unelte si echipamente pentru fiecare. Am sapat gropi pentru stalpi de gard in sol pietros(pe marginea unui drum comunal pietruit) si am fost surprinsi de . Sunt echipamente utilizate foarte mult în agricultură, grădinărit sau industrie pentru plantarea arborilor, a şpalierilor, stâlpilor etc.


Va oferim atasament de sapat gropi, antrenat prin cardan de tractor cu suport de prindere in trei puncte, atasabil tractoarelor de minim 18CP cu ajutorul caruia, . Burghiul de pamant este proiectat pentru a sapa usor, practic si eficient gropi pentru: stalpi de gar plantat pomi si copaci si indicatoare rutiere. Burghiu pentru sapat gropi utilizat pentru a planta arbori, spalieri, stalpi.


Capetele burghiului pot fi schimbate, iar diametrul este cuprins intre si 1cm.