marți, 11 noiembrie 2014

Biblioteca lemn natur

RONEX Bucuresti - Mobila biblioteca lemn masiv - diverse modele la pret de producator mobila. Mar 201 22:Mobila Living Julian Retro like-uri 9vizualizari comentarii . Biblioteca din lemn masiv poate fi construita folosind orice dimensiuni, insa este impunatoare, frumoasa si inspirationala atunci cand se intinde pe un perete .

Biblioteca lemn culoare maron, cu corpuri, compartimentata cu rafturi, dulapuri, o vitrina si sertare. Mobila este modulara, cele corpuri se pot aseza alaturat . Biblioteca din lemn masiv; Dulap cu polite; Comoda; Vitrina. Mobila biblioteca lemn masiv de stejar pret negociabil - Biblioteca living .

Alege din oferte pentru biblioteca lemn masiv. Biblioteca lemn masiv - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Biblioteca din lemn masiv finisaj modern cu usi la partea inferioara si polite reglaile pe inaltime la partea superioara, cod MC - produs de SC ROMWEST . Mobila executata din lemn masiv de frasin, compusa din corpuri inferioare si corpuri superioare. Dimensiuni: L 2cm - H 2cm - P cm.


Scaune ratan natural, fnisaj natur sau colonial, structura lemn. Descriere: COD 14Biblioteca inalta HENKE mobila lemn masiv Dimensiuni B. Casa si gradina gratuite, Bucuresti, Mobila lemn masiv - BIBLIOTECA DE M. La Intro poți găsi orice piesă se încadrează perfect la tine în living, birou sau dormitor.


Descoperă o selecție impresionantă de biblioteci, rafturi și polițe! Biblioteca impunătoare din lemn masiv cu geamuri de cristal în montură de bronz și ornamente sculptate manual.