marți, 25 noiembrie 2014

Mop cu spray pentru parchet

Mop spray parchet la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria MOPURI.


Cu Bona Spray Mop curatati si intretineti parchetul printr-o simpla stergere.

Cititi mai multe despre fantasticul mop pentru parchet! NOU - Bona Mop Spray special pentru pardoselile din lemn.


Produse Suedeze de curatare si intretinere parchet masiv, parchet stratificat,parchet laminat, ceramica, gresie si deck. La ePardoseli gasesti mop parchet Bona cu rezervor pentru detergent si laveta cu microfibra la oferta de pret.

Luna aceasta oferta speciala la Bona spray mop! Bona Spray Mop va permite sa curatati si sa intretineti parchetul dumneavostra dintr-o miscare. Cu noul Spray Mop de la Bona cureţi şi întreţi parchetul dintr-o mişcare.


Un mop cu spray este una dintre cele mai bune solutii pentru spalarea si curatarea parchetului. Un astfel de mop este creat special pentru . Un mop ergonomic ce are atasat cartusul cu detergent atasat pe manerul de lucru.


Pulverizati si stergeti parchetul dintr-o miscare . Mop spray de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Bona Spray Mop va permite sa curatati si sa intretineti parchetul dintr-o singura miscare.

Ergonomic si simplu de utilizat, Bona Spray Mop este usor de asamblat, . Mop curatare parchet Bona Spray - Curatati si intretineti parchetul dintr-o miscare! Bona Spray Mop vă permite să curățați și să întrețineți parchetul Dvs. Este ergonomic, ușor de utilizat, iar capul rotativ la 3o permite . Noul Spray Mop de la Bona va ajuta sa intretineti parchetul din lemn mai usor. Detergent parchet Wood Floor Cleaner Cartus - Spray Mop.


Cumpara Maturi, perii si mopuri de la eMAG la preturi avantajoase. Rezerva mop Vanora Easy Spray, microfibra. Intretinerea corecta a parchetului este grija fiecarui posesor.


Spray Mop Cu noul Spray Mop de la Bona cureţi şi întreţi parchetul dintr-o mişcare.