marți, 25 noiembrie 2014

Stative lumini second hand

Stativ Lumini Eurolite - Inaltime maxima m - STV-40S - 2Ron. De vanzare stative lumini, traverse, suporti pentur lumini, sisteme de prindere toate compatibile pentru efecte de lumini.

American Dj LTS-50T - Stativ pentru lumini. Stativ lumini - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Husa stative nylon 75cm pentru trei stative lumini 200cm.

Cele mai bune oferte de pret pentru stative lumini. Hai vezi promotiile si compara ofertele pe. Gama completa de Stative si schela lumini. JTL 12stativ pentru lumini de studio, H max 4m, Pneumatic, negru. Pret de lista: Pret de lista: 35Lei.


Produse second-hand de clape, orgi, boxe pana la mixere si instrumente muzicale de suflat sau cu coarde. Stative pentru lumini si sisteme de sunet.


Alinierea stativelor impreună va permite sa salvati o mulţime de spatiu în studio şi va permite sa le transportati intr-o singura geanta pentru. Stative pentru lumini de scena de la KM, Basix, American DJ si Eurolite. Stative mobile pentru proiectoare, reflectoare de scena, stative pentru sisteme de lumini si efecte speciale.


Lumini, bule, fum si efecte(125) Sonorizare. Husa foto nylon pentru stative lumini 115x35cm Geanta este potrivita pentru transportul stativelor care au lungimea pana in 105cm in pozitie stransa.