miercuri, 19 noiembrie 2014

Prafuripentrufoseseptice

Diavolina este un produs revolutionar, care te scapa de sarcina vidanjarii. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOSE SEPTICE. Preturi pentru FOSE SEPTICE de la 1lei.

Am sapat groapa pentru fosa septica, ce va fi din beton, cu fund din pamant, in suprafata cam de m cubi. Aceaste prafuri este rezultatul unei amanuntite cercetari biotehnologice, un produs indisponibil pentru intretinerea decantoarelor - foselor septice din case, . Activator biologic pentru toate fosele -Oxygen.


Elimina mirosurile neplacute si reduce vidanjarile mecanice.

Produs destinat foselor septice, tuturor f. Tratamentul pentru fose septice JASOL este utilizat pentru fose septice,, separatoare de grasimi,, lacuri si bazine de tratare a apelor uzate. Tratament bioactivator pentru fose septice Bio 12R - Bio 1290-R (denumire comerciala anterioara: Alpha Septer) Aplicatii: Bio 1290-R asigura, ca produs . Solutie pentru fose Diavolina Bio Fose - Uz casnic - Caracteristici: este un produs.


Solutie pentru fose septice Diavolina Bio Fose Max de la Sc Fair Invest Srl. Te-ai saturat ca atunci cand ti-e lumea mai draga sa fii nevoit sa chemi vidanja pentru ca fosa septica este plina, te-ai saturat de mirosurile care apar in baie: . ALPHA Septer este un activator parfumat biologic pentru fose septice, se bazeaza pe micro-organismele si enzime nepatogene.