marți, 18 noiembrie 2014

Teava rectangulara 60x30x3 pret

Cumpara Teava Rectangulara X X mm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara!


TEAVA RECTANGULARA 6M 60X30X pret mic negociabil livrare super rapida.

Pretul este pentru o bara de metrii lungime, si include TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Tevi si profile metalice.


Preturi pentru Tevi si profile metalice de la lei.

Puteti achizitiona produsul Mittal Steel Teava rectangulara 6m 60x30xde la oricare magazin afisat in . Comanda cu transport gratuit oriunde in tara. Pretul este negociabil in functie de cantitate!


Comercializam Teava Rectangulara: 20x10x5; 30x10x5; 30x20x2; 30x20x3; 40x20. Pretul nu include discount si taxe de transport. Teava din aluminiu se foloseste in industria mobilei si in finisaje.


Teava rectangulara din aluminiu se foloseste la realizarea gardurilor, balustradelor, scarilor si la fabricarea usilor. Produse metalurgice - Ţevi- ŢEAVĂ RECTANGULARĂ FERMIS SRL.


Teava rectangulara la bara de m lungime Grosime de mm Dimensiuni 40xmm La comanda.

Oferta 20- Materiale de constructi la cele mai bune preturi cu livrare in toata tara! Teava rectangulara Acum zile Preţron. COLD FORMED RECTANGULAR TUBES from pickled hot rolled steel in quality.


Beneficiaza de un raport calitate – pret excelent pentru TEAVA RECTANGULARA 6M 60X30X! Vezi si alte produse din subcategoria Materiale constructii, . VINDEM corturi profesionale m latime, m lungime, m inaltime Pret 1 600.