luni, 24 noiembrie 2014

Topitor ceara cu aburi pret

Centrifuga Apicultura Cu Picioare,Capac si Topitor Ceara. Vand topitor ceara pe abur in stare de functionare.

Topitorul si arzatorul au fost cumparate separat, la pretul de 18de lei (16+ 200). Topitor de ceara cu aburi confectionat din inox cu arzator de gaz. Care este pretul topitorului mic si cate rame poate prelucra pe ficare sarja ?

Vindem topitor de ceara ieftin, o gama diversa de modele si materiale. Topitor de ceara la pret de producator, fara concurenta.


Plasati arzatorul sub topitor in asa fel incat sa acopere intreg fundul topitoruli; 5. Asteptati pana cand se formeaza abur si ceara topita incepe sa curga prin teava . Topirea cerii prin metode traditionale a fost mereu, cel putin pentru mine, o activitate de care ma apucam fara placere. Autor Subiect: vand topitor ceara (Citit de 36ori). La inceput ma chinuiam cu topitor solar cu topitor cu aburi,cu ceara fiarta. Topitor de ceara din otel inoxidabil, mic + arzator de gaz.


Topitor mic cu abur din tabla zincata, pret 2lei, din inox 3lei, topitor rame din tabla zicata 6lei, din inox 11lei. TOPITOR ABUR ACA este un ansamblu din inox alimentar alcatuit dintr - un vas cu fund. Cod: W40Info: Topitor de ceară cu aburi inox, cu arzător de gaz. Preţ: 13RON, Cod: W32Info: Topitor solar din inox pentru ceară. Topitor de ceara cu abur si presa de extractie din inox - Topitor de ceara.


Topitor din aluminiu,compus din: -vas pentru apa; -orificiu de scurs ceara; -vas de. Pret final, costul exact al transportului va fi calculat si confirmat telefonic !