joi, 13 noiembrie 2014

Tuburi beton pentru podete

Producem tuburi din beton prefabricate din beton, tuburi din beton, camine de canalizare,. Tehnologia de fabricaţie a tuburilor combină procedeul de.

Tub beton podet Pentru transportul prin curgere libera a apelor reziduale sau uzate este necesara montarea unui tub din beton pentru podet, cu talpa de rezemar. Tuburile si piesele din beton armat sunt destinate pentru retelele subterane, gravitationale si fara presiune (sub Mpa).


Tuburi cu talpă, cu cep şi buză din beton simplu.

Tuburi pentru subtraversări din beton armat. Inele de aducere la cotă (supraînălţare). Tuburi cu talpă, cu cep ºi buză din beton simplu. Placi si stalpi gard beton armat, tuburi canalizare, podete si fantana, borduri, boltari, statie de beton si mortar.


Tuburi beton - Va salut,-Stie cineva cum se construiesc tuburile din beton (folosite la podete, canalizari, etc.) dar care sa se poata imbina unul . Prefabricate Beton Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SW Umwelttechnik România Prefabricate Beton Iasi, Tuburi Beton, Tuburi cu Talpa, . Garnituri de cauciuc pentru imbinarea tuburilor din BETON. Produse din beton - Elemente prefabricate pentru poduri si podete.


Pagini similareTuburi cu si fara armatura pentru poduri si podete - diametru interior 50cm - inaltime 120cm - grosime 7cm.