miercuri, 26 noiembrie 2014

Ratan sintetic de vanzare

Miez rattan pentru impletit cosuri si obiecte artizanale, snur, sina ratan, bete si stalpi ratan, trestie. Preturile prezentate sunt preturi de vanzare en-detail cu TVA.


IMPORTATOR, vand direct din stoc Canapele cu Fotolii si Seturi de Mese cu Scaune pentru restaurant, terasa, gradina, de exterior, din ratan sintetic.

Cadrul mesei pentru terasa Brasil este din aluminiu, iar impletitura. Vand set mobilier de gradina din bambus ratan - import Belgia.


Sezlong ratan circular set masuta si scaune, model deosebit,Germania. Daca esti in cautarea de ratan sintetic, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.

Vom contacta toti furnizorii existenti pentru ratan sintetic si iti vom trimite . Daca esti in cautarea de canapele ratan sintetic, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru canapele ratan . Vand sezlong circular, ratan sintetic, acoperis tip scoica care are posibilitatea utilizarii si ca set scaune+ masuta. Model cu design modern pentru curti, terase .