joi, 20 noiembrie 2014

Vitralii modele

STIL GLASSVĂ OFERĂ PRIN GAMA SA DE VITRALII APLICATE POSIBILITATEA DE A PERSON-. ALIZA DIFERITE TIPURI DE STICLĂ: ORNAMENTALĂ, . Vintage Art va ofera vitralii autentice si vitralii overlay, sticla decorativa, materiale pentru vitralii, sticla pentru vitralii , toata gama de modele, precum si transport .

Proiectam la cerere modele noi, intr-o gama variata de culori si fire metalice aplicate. Clasice sau moderne, vitraliile overlay isi gasesc loc in orice tip de . In atelierul nostru gasiti solutia financiara potrivita pentru dvs.


Avem o gama larga de modele de peste 30graphice pentru diverse aplicatii.

Executam vitralii decorative folosind rasini si vopseluri special formulate pentru . Modele de vitralii si sticla fuzionata pentru usi. Sticla decorativa cu model si vitraliile sunt produse la comanda, create anume. Astfel, un potential client poate alege dintr-un catalog de modele, insa acel . Vitralii Tiffany în uși, ferestre, pereți despărțitori, plafoane, paravane pentru. Va prezentam catalogul Herra Sticla Sablata, ce contine modele de sticla sablata.


Personalizeaza-ti locuinta cu ajutorul luminii si culori. Echipa Herra Design executa la comanda vitralii si sticla . Pe langa creatii unicat avem pregatite un mare numar de modele – printre care si modele cu pret moderat – care pot fi produse individual dar si in serie.

Vitraliu overlay este o tehnica modernă de a crea modele de vitralii pe sticla existenta. Această tehnica presupune acoperirea unei sticle cu filme autoadezive . Aceasta tehnica de vitralii overlay pe care o folosim ne da posibilitatea sa cream o gama foarte mare de modele, care se pot crea intr-un timp mult mai scurt si cu . Firma FAKRO oferă multe soluţii interesante în construcţia ferestrelor de mansardă, care garantează siguranţa şi confortul.


Vitralii, mozaicuri, corpuri de iluminat cu tehnica traditionala sau moderna. Lucrările din galerie nu au caracterul de a vă prezenta modele, ci de a vă oferi o . Fereste cu geam termopan, usi cu sticla sablata, usi cu vitralii, in Suceava. Sticlă şi vitralii pentru ferestre şi uşi .