vineri, 14 noiembrie 2014

Masute living staer

La Staer unde vei gasi intotdeauna masute living pentru tine. Intra pe site-ul Staer si descopera gama noastra de mese si scaune.


Masa rotunda pentru bucatarie sau living, extensibila , nuante variate, diamteru 1cm.

Masa pentru bucatarie sau living, extensibila, realizata din pal de mm, nuante variate, dimensiuni 1x cm, extinsa 1x cm. Masuta cafea living, blat sticla securizata, nuanta wenghe, picioare din MDF vopsit, dimensiuni x cm.


Printre cele mai cautate tipuri de mese sunt mesele de living sau sufragerie, iar Staer.

Masa rotunda pentru bucatarie sau living, extensibila , nuante variate,. Masa practica pentru living, extensibila, realizata din pal furniruit, nuante variate. O măsuţă elegantă, extensibilă, uşor de asortat într-un living modern şi cu dublă utilitate: măsuţă de cafea pentru living sau masă pentru zona de dining.


Coltare extensibile si fixe de la STAER la cele mai bune preturi.

Canapele extensibile si fixe pentru living de la STAER la cele mai bune preturi. Canapele de cea mai buna calitate si montaj gratuit. Masuta living cafea Staer - 4Lei, Mobila, Masuta living.


Mobila living STAER + masuta living bonus - 12Lei. Masuta sticla ovala staer - 1Lei, Mobila, Masuta living. Masute de cafea Tamos, cu forme diferite, capabile sa atraga atentia dumneavoastra.


Mobila si mobilier de calitate la preturi accesibile pentru familia ta: livinguri, canapele, biblioteci. Image may contain: living room and indoor.