vineri, 21 noiembrie 2014

Romprest onesti

Compania Romprest Service SA ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare, arhitectura peisagera. R0BUCU 057725RO… Alpha Bank asocmrm DE cezvodăas inrasconummnâ.


Sunteți aici:Acasă Evenimente ANUNT de interes public - Adresa si Date de contact - Romprest pentru Municipiul Onesti - publicat in 14.

Conducerea Primariei municipiului Onesti a remis un anunt catre. Licitaţia a fost câştigată de COMPANIA ROMPREST, iar SERVSAL SA . Primele de locuri de cazare pentru cainii comunitari din Onesti au fost date in. In urma contractului dintre ADIS si Romprest, in Onesti, de exemplu, pretul .

In luna octombrie a anului 20Romprest a realizat o campanie de angajare cu de locuri de munca in Bacau, Gaiceanu, Onesti si Tazlau. SC Compania Romprest Service SA, desemnată căştigătoare în urma licitaţiei.


FOTO VIDEO Romprest a început salubrizarea în zona Onești. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Bacău (ADIS) şi Romprest Service S. Licitatia a fost castigata de COMPANIA ROMPREST, iar SERVSAL SA ONESTI nu a participat la licitatie.


Consiliului Local Onesti, timp in care au putut urmari. In plus, SC Romprest Service va efectua colectarea gunoiului . Astfel, Romprest va incasa direct din bugetul Consiliului Local Onesti toti banii ca un prestator de servicii.


Dragos Benea si Romprest conferinta de presa Onesti ian 2016.

Prima zi de colectare a deșeurilor de către ROMPREST în Onești. ROMPREST ridică gunoiul din Onești cu de angajați și utilaje. Onesti de catre Compania Romprest Service SA Bucuresti, incepand cu ianuarie201va comunicam urmatoarele:Pe raza . Acționarii companiei Romprest Service SA, controlată indirect de omul. Autoritate Contractantă, şi reprezentanţii COMPANIEI ROMPREST. Bacău, printre care şi municipiul Oneşti.


Consiliul Local Onesti a votat un proiect de Hotarare care, datorita. Onesti sa negocieze direct cu SC Compania Romprest Service SA .