miercuri, 12 noiembrie 2014

Duplicat certificat casatorie sector 4

După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre. Departament, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri.


Depuneri Documente si Informatii, 08:– 15:0 08:– 15:0 08:– 15:0 08:– 16:0 08:– 13:00.

Pagini similareDuplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Certificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor; . V-ati gasit jumatatea si ati decis sa va casatoriti?


Duplicatul certificatului de deces se eliberează la cerere oricărui membru al familiei sau altei.

De la Serviciul Stare Civilă al Sector - Str. Pentru detalii, citiţi: eliberarea unui duplicat de pe certificatul de deces. Oficiul starii civile , Primaria sectorului Adresa casa casatoriilor sector : Str Gramont nr 2 PrograLuni – joi: 9. OFICIUL STARII CIVILE SECTOR – BUCURESTI.


Actele necesare casatoriei (cu domiciliul in Romania):. Certificatul de naştere şi de căsătorie, după caz; 3. Livretul militar sau adeverinţa de recrutare, după caz, pentru persoanele supuse obligaţiilor.


Acest birou se ocupă cu eliberarea duplicatelor după actele de stare civilă, respectiv certificatele de naştere, căsătorie şi deces. Certificatele de naştere sau de căsătorie (pierdute, sustrase, degradate) întocmite în baza actelor de stare civilă înregistrate de serviciul stare civilă sector se .

Un certificat de nastere pierdut;de unde pot sa-l scot de la starea civila de. Duplicatul certificatului de casatorie poate fi cerut doar de catre unul dintre soti.


Original şi Copie a Certificatului de Încadrare în grad de handicap şi a Planului. Negaţie de la DGASPC în cazul transferului la sectorul 4. Certificatul medical constatator al nasterii, întocmit pe formular tip;; C. ELIBERAREA DUPLICATELOR DE PE CERTIFICATELE DE CASATORIE.


Serviciul de stare civila la Primariei Sectorului Bucuresti.