vineri, 28 noiembrie 2014

Camera vanatoare email

Cumpara Camera vanatoare PNI Hunting 260GM cu INTERNET, GPRS trimite foto pe email, 12Mp, Night Vision online de la eMAG la pret avantajos. Detalii complete despre Camera vanatoare PNI Hunting 550M cu INTERNET, GPRS trimite foto pe email si FTP 8MP, Night Vision LCD. Printr-o simpla comanda trimisa de pe telefonul mobil puteti primi o poza de la camera de vanatoare, prin MMS sau e-mail, .

Hunt i300M este o camera de vanatoare foto si video cu senzor de miscare si alerta prin email sau MMS. Camera foto-video pentru zone de interes izolate (ex. paduri , vanatoare ) cu senzor de miscare si alerta automata (imagine subiect ) pe e-mail si. Comparati preturile magazinelor online la Camere de vanatoare gasiti cel mai mic.


Bushnell trimite instantaneu imagini pe smartphone prin MMS sau E-mail.

Avem un an grozav 20Camere De Vânătoare la ofertă. Cumpără Ieftin Camere De Vânătoare online astăzi la . Camera vanatoare cu abonament an foto nelimitat pe email. Camera vanatoare PNI Hunting 260GM cu GPRS are activata functia de DATE nu de MMS.


De ce camera surprinde numeroase imagini fara vreun subiect sau obiectiv Camerele noastre detin ceea ce este cunoscut ca si ,,tinta falsa” . Bresser 33400este o camera video pentru vanatoare cu o rezolutie a imaginii de MP si un senzor CMOS.