marți, 1 aprilie 2014

Simbol rezistenta

Rezistența electrică este o mărime fizică prin care se exprimă proprietatea unui conductor electric de a se opune trecerii prin el a curentului electric. Rezistenta electrica - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol. Simbolul puterii electrice este litera P.

Pentru calculul puterii este suficient sa . Rezistenţa nominală Rn, este valoarea rezistenţei electrice a unui rezistor, măsurată în. Simboluri pentru scheme electrice utilizate în. Rezistenţa echivalentă este egală cu suma rezistenţelor componente. Acestea sunt indicate prin simboluri impuse din litere, fiecare cu.


OL este un simbol literar care face referire la domeniul de utilizare a. Numarul care insoteste simbolul literar indica rezistenta minima de . MODO GRI 336- Tasta Intrerupator simbol Rezistenta iluminabila, modul Tip: masca intrerupator MODO MASTER 33612. Clasele de rezistenţă la foc sunt exprimate prin simboluri literale, perioade de timp (în care se asigură performanţa) şi simboluri literale . Astfel, prin rezistenţă la foc se înţelege „aptitudine a unui produs de a păstra, pe o. Pentru sursa ideală de tensiune se utilizează simbolurile din.


Pentru gruparea III de incarcari, rezistenta admisibila se determina prin. Rezistenţa la rupere r σ , reprezintă raportul dinre sarcina .

Rezistorul - Rezistenta si rezistorul Este foarte usor sa confundam termenii de. Daca ne luam dupa aparenta lor fizica, un simbol alternativ pentru rezistori este . Simboluri și denumiri ale unităților de măsură.


Rezistenta la rulare (eficienta de consum): Simbolul pompei de alimentare reprezinta rezistenta la rulare a anvelopei: Cu cat acesta este mai mic, cu atat mai . Termistorul este un rezistor a cărui rezistenţă depinde puternic de temperatură, ca urmare.