marți, 15 aprilie 2014

Utilaje horeca second hand

Horeca Bucuresti comercializeaza echipamente profesionale pentru restaurante,. EchipamenteDiscount, este magazinul online care comercializeaza echipamente profesionale horeca noi cu discount si second hand.


REPARATII CUPTOARE Linii de gatit Utilaje Echipamente HORECA Bucatarie.

Vand aparatura profesionala de restaurante si bucatari second hand. Compania noastra va ofera de asemenea si produse noi ,lista de . Va oferim o gama larga de Utilaje si Echipamente HORECA noi si second hand la cel mai bun raport pret - calitate Oradea.


Pe langa utilajele mai sus mentionate mai comercializam si materiale pentru decorare torturi si prajituri, dar si utilaje second - hand.

Utilajele bucatarie profesionala mai gasiAragaz profesional sau Masina de gatit Profesionala cu ochiuri,cu. De asemenea firma noastra dispune si de utilaje second hand reconditionate cu garantie luni.


Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Vand utilaje de patiserie si fast-food: - Masina de frisca ,,Microtronic” - 150. Gratar pe gaz second profesional, Utilaje dotare bucatarie restaurant, Vand masina tocat.


Vand utilaje macelarie second hand si noi Valy Horeca Bucuresti. Pizza Al Forno echipamente si utilaje profesionale pentru pizzerii, restaurante, hoteluri, fast foo cel mai mare producator de cuptoare de pizza din Bucuresti, . Reparatii Horeca va pune la dispozitie numeroase utilaje de bucatarie second hand pentru uz profesional, importate din Anglia.


Eco Automotive s-a impus inca de la inceput pe piata utilajelor second hand din industria de. HoReCa Retail Romania - import si distributie echipamente profesionale pentru restaurant, bucatarie, bar, pizza, patiserie,.


Facebook:horeca valy -transport gratuit in toata tara -oferim garantie -detinem orice utilaj fast fost nou si second hand -preturi de . Echipamente si utilaje second hand pentru brutarii, fabrici de paine, fast foo catering, patiserii, restaurante si nu numai.