marți, 22 aprilie 2014

Frigoriferul ploiesti

FRIGORIFERUL PLOIESTI, din Ploiesti — Descriere, date de contact, produse şi servicii. Un cititor a trimis pe adresa redacției Ziarului INCOMOD o serie de fotografii realizate în incinta Frigoriferul Ploiești din care reiese clar .

Observatorul Prahovean - zilnic cele mai noi stiri din Judetul Prahova. Alimente confiscate frigoriferul ploiesti - Ploiesti. MEDIAX MANAGEMENT, cel mai renumit centru de invatamant privat din ploiesti, lider de piata in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de: .

Adresa : Ploiesti, Judetul Prahova , Strada Andrei Muresanu nr. Strada Laboratorului, harta strazilor din Ploiesti , pozitia pe harta Strada Laboratorului, harta rutiera si satelit.


Frigoriferul Ploiesti se situeaza la 151. Locul de munca se afla in sediul Frigoriferul Ploiesti. Se ofera salariu atractiv si carte de munca pe perioada nedeterminata. Pentru angajari la SC Frigo Record SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau . Vanzari cu ridicata de peste,produse din peste,porc,pui,vita. Livrarile se fac din depozitul nostru din Ploiesti,strada Laboratorului nr.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la . Spatiu industrial - Depozit frigorific de inchiriat Ploiesti in zona de vest a orasului in cadrul parcului industrial. Depozitul dispune de o suprafata totala de 3775 .