miercuri, 30 aprilie 2014

Carbune activat prospect

Cărbunele medicinal te ajută să scapi de balonare, arsuri stomacale,. Pastila neagra era un carbune activ pe care il inghiteai atunci cand sufereai de “balonare”. Ce spui, vrei sa afli mai multe despre acest remediu?


Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente precum . AcasăAlte boli şi stări de discomfortIntoxicaţieCarbune activat tab 25. Cărbune de lemn sau alte materiale naturale prelucrat (activat) prin metode .

Dispepsii de fermentație și putrefacție, flatulență, intoxicații acute cu alcaloizi și alte toxice, alergii medicamentoase sau alimentare, diaree rebelă. Cărbunele activ este un remediu natural folosit de mii de ani. Carbonul Activat, denumit de asemenea Cărbune Medicinal Activat sau Cărbune . Carbunele medicinal sau carbunele activ este cunoscut si sub denumirea de carbo activatus, carbo medicinalis, carbune ad.


CARBUNE ACTIVAT (STOC 0) Indicatii: Carbunele activat este o fibra neagra insolubila, capabila sa absoarba o mare varietate de substante, motiv pentru care . Ele contineau, de fapt, carbune activ, un remediu natural valoros in terapia bolilor, recunoscut si de medicii alopati. Astazi, carbunele vegetal nu mai e folosit ca . Prospect Carbune medicinal x 30cp (Biofarm).


Producator: BIOFARM SA ROMANIA Concentratie: Forma: Bucati per ambalaj: 30.

Compoziţie Fiecare capsulă conţine 2mg cărbune activat ca ingredient activ. Carbunele medicinal este unul dintre cele mai clasice medicamente.


Mie una imi aduce aminte de momentele in care incercam sa chiulesc de . Acesta se poate achiziţiona din orice farmacie la un preţ accesibil. Aşadar, avantajul cărbunelui activ este că are, în cantităţi considerabil mai .