joi, 17 aprilie 2014

Eliminarea mirosului de tigara din camera

Eşti fumător şi oricât ai aerisi camera sau maşina mirosul de tutun persistă? Pătrunjel sau mentă: aceste plante elimină mirosul de tutun din . Iată în continuare mai multe metode de a elimina mirosul de ţigară:. Umple un bol din sticlă cu cafea boabe şi lasă-l în cameră pentru mai multe zile. Mirosul de cafea va absorbi mirosul de fum de ţigară şi tutun.


Afla cum sa elimini mirosul de tigara din casa in cativa pasi simpli. Pentru a elimina complet acest miros, este nevoie de o sesiune de.

Fumul de țigară sau fumul în general poate să apară în interiorul casei. De asemenea, este cel mai bine să nu rămână persoane în cameră atunci . Iata in continuare mai multe metode de a elimina mirosul de tigara:. Mirosul de fum de tigara e o pacoste, dar poate fi indepartat.


Daca te-ai mutat in chirie si dormitorul in care vei dormi miroase a fum de tigara, si te deranjeaza acest lucru, probabil vei dori sa scapi de acest . Ca sa elimini mirosul de tigara din casa te poti folosui de o serie de trucuri. Eliminarea mirosului de tigara din casa se poate face cu o serie de produse.


Cojile de citrice atrag fumul de tigara in aproximativ ore si curata aerul din camera.