luni, 7 aprilie 2014

Plosnita de pat

Ploșnița de pat (Cimex lectularius) este o insectă hematofagă parazită a omului și a pasărilor (găina și porumbelul), cu aripi atrofiate, din subordinul . M-am gandit sa schimb lenjeria si sa aspir bine pe sub pat si pe pat. Cu trompa sa alungita, plosnita de pat strapunge pielea omului pentru a .

Afla cum poti scapa de plosnita de pat, plosnitele. Un daunator frecvent intalnit prin case dar de asemenea foarte deranjant.


Plosnita de pat boli si riscuri Desi credinta din popor spune ca plosnita de pat ne imbolnaveste, aceasta afirmatie este partial corecta. Daca i se pare ca drumul e prea lung pana la patul omului pe care-l simte dupa mirosul sudoarei, plosnita isi da drumul de pe pod ori grinda, pe asternutul de .

Plosnitele de pat sau Plosnitele de saltea sunt plate si de mici dimensiuni, corpul lor permitându-le sa se ascunda cu usurinta în . Plosnita cerealelor denumita si gandacul urat mirositor se gaseste printre plante dar atunci cand nu mai are ce manca in camp aceasta viziteaza si orasul. In ciuda dimensiunilor lor mici, acesti . Va prezentam cea mai simpla modalitate de a scapa de plosnite.


Plosnitele de pat sunt insecte parazite si se hranesc cu sangele gazdelor umane.