joi, 17 aprilie 2014

Geam sablat cu model

SABLAREA STICLEI CONSTĂ îN MĂTUIREA LUCIULUI SUPRAFEŢEI SALE. FOAIA DE GEAM SE POATE SABLA îN TOTALITATE SAU DUPĂ MODELUL . Sticlo Lux va prezinta mai jos cateva modele de sticla sablata care pot.

Daca va-ti hotarat asupra unui model asteptam sa ne contactati in cel mai scurt timp. Executam in Bucuresti si judetele limitrofe orice model de sticla sablata colorata, vitralii sau geam sablat pentru a da un caracter unic casei tale.


Sticla ornamentala sablata, cunoscuta si sub numele de sticla gravata, are o elaganta sofisticata si pot fi atinse efecte incredibile prin sablare in relief sau prin . Peste 30de modele de sticla sablata pentru usi si ferestre.

Aici gasesti catalogul cu oglinzi sablate cu model sau poti cere un model sau poti cere un model si noi il vom creea pentru tine. Sablarea poate fi simpla (uniforma), sau cu model.


Este o metoda de a produce diverse design-uri pe suprafata unui geam, fie ca este vorba de . Sticla sablata - efectuam transport si montaj sticla colorata, mobilier sticla, balustrade. Sticla sablata in diferite modele ofera intimitate filtrand discret lumina .