luni, 21 aprilie 2014

Soiuri de struguri pentru vin dulce

României de soiuri de struguri găsim soiuri care și-au luat. Cele mai multe dintre soiurile de vin autohton scăpate de invazia filoxerei de la.


In functie de zona din care provin strugurii vinul are nuante de rosu rubiniu cu nuante.

Soi de vita de vie romanesc demisec sau dulce, originar din localitatea . Cele mai multe dintre soiurile de vin autohton scăpate de invazia filoxerei. Gustul dulce are cateodata o aroma sensibil amaruie de migdale.


Soiul se remarca prin frumusetea si marimea strugurilor si durata.

Vinul obținut poate fi sec, demisec sau dulce, cu un conținut alcoolic de circa 12-1. Galbena de Odobesti - soi de mare productivitate, cu struguri mijlocii spre mari,.


Feteasca alba se obtin, in anii favorabili, vinuri demidulci si dulci . Soiurile românești de struguri sunt următoarele: . SOIURI DE STRUGURI PENTRU VINURI ALBE - La stabilirea soiurilor de struguri destinate obtinerii vinului se are in. Da vinuri foarte aromate si adesea dulci. Roz Românesc – cel mai productiv soi de struguri de masă.


Vinurile tinere din acest soi de struguri au arome fructate de mar verde sau para,. Din soiul Chardonnay se obtin si vinuri demidulci si dulci cu insusiri complexe de aroma si .

Ești aici: Accueil Soiurile pentru struguri de vin ro cépages. Vin foarte parfumat pentru elaborarea vinurilor dulci naturale. Vinurile de calitate superioara se obtin din soiuri de struguri cu insusiri superioare, cultivate in zone viticole delimitate,.


Articole despre soiuri de strugure scrise de vinuripovestite. Si am trait mult timp cu impresia ca chardonnay-ul e un soi de vin dulce. Vinurile dulci, numite in general si vinuri de desert, sunt un rafinament pe nedrept.


Rosé-ul se face din aceleasi soiuri de strugure din care se face si vinul rosu . O comparație între cele mai cunoscute soiuri de struguri din lume ne. Din strugurii acestui soi se pot obtine vinuri dulci (licoroase), cu un potential alcoolic de peste 16°. Prin invechire vinul capata un buchet si gust .