miercuri, 23 aprilie 2014

Capcana soareci improvizata

Cum să faci o capcană pentru şoricei dintr-o sticlă de plastic. Taguri : video cum sa faci o capcana pentru soareci stical de plastic.

Acum zile - Capcanele pentru șoareci și, în general, pentru rozătoare, pot fi de-a dreptul sadice. Capcane cu arcuri metalice, capcane cu dinți de fier, . Vezi fisierul Capcana ingenioasa pentru soareci pe tare.

Un soarece este intotdeauna un vizitator nedorit, astfel incat nu vei putea amana nicio clipa momentul in care trebuie sa scapi de el. Uite cum să omori orice urmă de șobolani cu o simplă sticlă de plastic! E de-a dreptul fascinant să pui la cale prinderea unui șobolan!


Capcana soareci de vanzare, capcana soareci pret producator capcane.

Capcane de soareci - gasesti la magazinele de chimicale. Otrava de soareci - S-ar putea sa gasesti tot la chimicale. Noi asa am facut – am construit o capcana ad-hoc cu urmatoarele.


Fost cu probleme atât de mult cu soareci am nevoie de o modalitate mai bună de rapid pentru a scăpa de ele această capcană mare de lucrări pentru zone mai . Un prieten imi spusese zilele trecute de capcana cu nuca. Sunt un sadic, dar traiesc intr-un mediu placut mirositor, fara soareci si alte . Cunoscuta capcana de prins soareci, asa cum au apucat-o vechile generatii inainte de a aparea mijoacele moderne de deratizare, a fost . Amplaseaza capcane improvizate – asemanatoare celor pentru soareci – si captureaza fazani, iepuri ba chiar si capriori.


Raticid Rodentox pentru soareci, sobolani 5gr. Compozitia acestui gel atractant Provoke este pe baza . Doar nu era sa avem soareci la etajul doi, intr-un balcon suspendat,.