joi, 17 aprilie 2014

Sticla lacobel

Este cel mai nou produs in domeniu, fiind intodus cu denumirea de „sticla de interior”. Sticla Lacobel este destinata amenajarilor interioare, avand o parte . Placari cu sticla colorata, printata, termosecurizata.

YUKA MOBILI - Finisaje - Produsul Sticla Lacobel ti-a atras atentia? Cere acum o cotatie sau planifica o vizita in showroom-ul YUKA MOBILI.


Calitatile sticlei colorate-LACOBEL permit placarea acesteia pe suprafete pe care in mod normal ar fi locul faiantei sau . Amenajari din Sticla - efectuam transport si montaj sticla colorata, mobilier sticla, balustrade sticla, usi sticla, pereti sticla, in toata tara.

Alege dintr-o varietate nelimitata de sticla vopsita si printata. Panourile decorative din sticla colorata securizata sunt o alternativa moderna la placile clasice de faianta, folosite de zeci de ani in placarea peretilor din . Placare sticla bucatarie,placare sticla baie, hol, spatii comerciale.


Vinzare si montaj Sticla vopsita Lacobel. Este ideala atunci cand vrem sa renuntam la faianta, rosturi dintre placi unde se strang atat praful cat si microbi, cand .