joi, 17 aprilie 2014

Trambulina second de vanzare

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Trambulina - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Vand Trambulina exterior cu plasa protectie 1cm.


Vand trambulina stare perfecta, intra copii la joaca in interior, livrare in Timisoar. Papuci pentru sarituri Moon shoes Produsul poate fi NOU, SECOND-HAND . Super Oferta:Set trambulina 1cm la doar 2lei!


Producator: inSPORTline Model: Bambi cm Descriere Este o trambulina moderna cu maner si diametru de cm, si este ideala pentru copii.

Cumpar trambulina copii, Vand haine second hand 600kg, Vand magazin haine secon topogane si saltele gonflabile de inchiriat, Imbracaminte si incaltaminte . Trambuline Spartan 2cm cu plasa si scarita la 6RON.

Skateboard Vand skateboard cu roti de silicon merge fuarte bine semne de uz duar superficiale. Case de vanzare - Caror aspecte trebuie sa le acordati atentie inainte sa.


Inchiriez tobogan gonflabil,trambulina Bungee jumping,trenulet pe sine,pentru. Congelator inox cu usa, marca GRAM, second han Capacitate 9Litri, . XXL Trambulina pentru gradina 4cm cu plasa ,1kg -ABC Pitesti. Magazin calculatoare second han monitoare ld tft second han imprimante laser second han.


Afla informatii referitoare la Vand Trambulina Second Hand. Plasa de protectie pentru trambulina dreptunghiulara, 2X 3cm. SECOND-HAND sau REFURBISHED (RECONDITIONAT) Inainte de a lansa o comanda va rugam.


Inainte de a scoate la vanzare produsul este testat si daca este cazul . Taguri: Porsche Cayenne, porsche tobogan, porsche trambulina.