luni, 28 aprilie 2014

Stickere decorative vitralii

Niciunul nu isi va da seama ca acestea nu sunt geamuri adevarate cu vitralii ci simple stickere decorative pentru usi. Autocolant vitraliu in ofertele de autocolante Davopro.


Accesorii practice si decorative pentru Baie.

Home Decoratiuni interioare personalizate Stickere decorative vitralii. Putem realiza vitralii confectionate din autocolant pvc ce se aplica peste suprafetele . Folia geam tip vitraliu este electrostatica si se aplica usor pe orice suprafata din sticla.


Elegante si dificil de egalat atunci cand vine vorba despre decorarea usilor si ferestrelor, vitraliile se numara printre cele mai vechi forme de arta din lume.

Foliile autocolant vitraliu este un mijloc elegant de a masca diferite zone transparente. Ofera intimitate ornamente deosebite pentru camera. Sticker inedit cu aspect 3D pe care il puteti folosi sa creati decoruri excelente. Tags: autocolant pereti, stickere decorative, STICKERE PERETE.


Pictura sa facut folosind culori speciale care puse in lumina seamana cu sticla de vitraliu. Foliile decorative din gama noastra de produse au atat caracteristici functionale, cat.