vineri, 25 aprilie 2014

Montaj pompa submersibila

Luciul apei la 15m adancime + 4m apa,pompa chinezeasca cu surub. Stabileste ce tip sau model de pompa ai nevoie. Pompele submersibile se monteaza la adancime mare in put, pe cand pompa de hidrofor se .

Schema montaj pompa submersibila in sistem hidrofor. Pompa submersibila cu presiune mai mare de 1. Am o dilema in legatura cu modul in care trebuie sa montez pompa submersibila. Putul pentru care vreau sa montez pompa are de m.

Pompa submersibila este proiectata pentru circulatia apei cu o temperatura de maxim 35°. Montarea corespunzatoare a cablului de presiune. Ca rezultat al cunostintelor si experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul alimentarii cu apa, Foraje – Puturi Apa. Instructiuni de montaj si folosire pompe apa. Montaj pompa submersibila de adancime in put.


Daca nu sti cum alegi o pompa submersibila poti gresi sau alegerea poate fi. Pot sa fac montaj la pompa submersibila in pozitie orizontala?


Puteţi observa cum am ataşat de pompa submersibilă întrerupătorul. Articole despre pompa submersibila in sistem hidrofor scrise de.

Recomandari montaj hidrofor cu pompa submersibila pentru ape curate. Inainte de instalare asigurati-va de faptul ca nu este depasit continutul maxim de . Instalarea tipică a unei pompe submersibile in puţ.


Componenţa sistemului: – Pompa submersibilă. Domeniu de aplicare: Pompele submersibile BP fabricate de ELPUMPS sunt.


La montarea pompei trebuie avut în vedere ca aceasta să fie fixat la loc, în cazul . Pompa submersibila in circuit hidrofor - De curind am cumparat o pompa submersibila (Tricomserv PS17) si as.