marți, 8 aprilie 2014

Puflene resort contact

Puflene resort este situat pe Strada Portului Nr. Localitatea Murighiol, Tulcea - 82715 Romania. Limbă: Română (ro) Română; English (en) English.

Acest formular reprezinta doar o cerere de rezervare , pentru o rezervare ferma va rog sa asteptati sa fiti contactati de departamentul nostru de rezervari pentru . Hotel Puflene Resort stele este situat pe malul Lacului Murighiol, intr-un decor natural deosebit. Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.


Puflene Resort ofera o priveliste superba asupra lacului Murighiol si a parcului propriu.

Pe malul lacului Murighiol, „Puflene Resort aşteaptă să-i fiți oaspeţi! Sunteti la un pas de a obtine cea mai frumoasa vacanta la cel mai bun pret de pe piata. HOTEL PUFLENE RESORT, TULCEA, Romania - Imaginea 1. Unique in Danube Delta, „Puflene Resort” is the new tourism. Comentarii adevarate la Hotel Puflene Resort.


Pentru informatii cat mai exacte si complexe cu privire la tarife va rugam sa contactati Hotel Puflene Resort. Unic in Delta Dunarii, Hotel Puflene Resort este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea . Complex Turistic Delta Paradis Resort Murighiol.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

El a fost edificat de omul de afaceri Mihai Puflene, proprietar şi al altor. Cum aici ne situăm într-un un nod turistic, de la Puflene Resort avem . Amplasat pe marginea lacului Murighiol, intr-un decor natural unic, „Puflene Resort” este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu . You are a part of the Rebel Alliance and a traitor so what do you think of her Han. Puflene Resort – noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii.


PUFLENE RESORT - Murat Turism a pregatit cele mai bune oferte pentru Dvs. Contact Trimite pagina pe e-mail Versiune pentru tipar - PUFLENE RESORT .