luni, 28 aprilie 2014

Loc de joaca modular

Dintre cele mai interesante pentru copii fac parte si locuri de joaca modulare. Apelati la Loftrek pentru o diversitate mare de locuri de joaca modulare.


Sistemul de jucarii modulare si educative Quadro pentru copii, dezvolta.

CONSTRUIESTE-TI ACASA PROPRIUL TAU LOC DE JOACA CU QUADRO. COM va ofera locuri de joaca modulare cu preturi incepand de la 37euro.


Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Structurile modulare pentru interior sunt principala sursa de atractie a unui loc de joaca, un complex de elemente si activitati care ridica .

Amenajam locuri de joaca de interior, modulare, pereti de catarare, tiroliana, carusele si electrice de interior, paviment, elemente plastic si softplay. Descopera cea mai diversificata gama de atractii dedicate dezvoltarii ariei de locuri de joaca modulare, constand in echipamente si sisteme de interior dintre . Loc de joaca complex cu : topogan, scara, casuta de joaca si tunel.


Loc de joaca complet , modular, usor de montat, extrem de stabil. Loc de joaca pentru copii in Centrul Comercial Vitantis Bucuresti.