luni, 14 aprilie 2014

Camine prefabricate din beton pentru canalizare

Producem tuburi din beton prefabricate din beton, tuburi din beton, camine de canalizare, ReCon Cluj. Elpreco este cel mai mare producător de elemente prefabricate din beton din zona.


Elementele prefabricate Leier din beton nearmat vin în întâmpinarea.

Element de bază pentru cămine, fără canal de trecere, D = 8– 10mm . Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS, care. Tuburi de canalizare; Camine de vizitare; Garnituri de etansare pentru . Sistemul este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare.

Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia . Elementele prefabricate din beton SOMACO sunt produse cu tehnologia. Con excentric din beton pentru camine cu diametrul de 80 10si 12mm. Materialul folosit pentru elementele de cămin este un beton C 30.


PVC ( KG – PVC ), astfel ca viteza apei din canal să nu se micºoreze. Suprafaţa interioară a elementelor prefabricate trebuie.


Domeniul infrastructurii cuprinde elemente de canalizare, de depozitare a apei, produse. Tuburi cu talpă, cu cep ºi buză din beton simplu.


Elemente de cămin DN 12- 150 îmbinare cu garnitură.

Caminele de vizitare sunt elemente prefabricate din beton armat cu sectiune. Căminele de vizitare permit accesul la reţelele de canalizare sau evacuare ape .