miercuri, 2 aprilie 2014

Seminte flori perene

Seamana, creste si taie pentru decorare, propriile tale flori! De la seminte flori anuale, la seminte flori bienale sau perene, care se pot semana atat in spatii . Plante si flori perene de exterior la ghiveci, ceea ce permite plantarea lor din primăvară devreme şi până toamna târziu.

Plantele perene sunt plantele care au ciclul de viata mai mare de ani si in tot acest timp nu le cad frunzele. Alb (3); Albastru (1); Galben (3); Rosu (3); Roz (1); Verde (21).


Anthesis va ofera produse de calitate - seminte de flori, bulbi de flori, radacini - care sa merite efortul. Anthesis va ofera spre vanzare plante perene ca Bujor, Eremurus, Irisi, Hemerocallis,.

Seminte de flori pentru amatori de la Anthesis. Seminte ACER palmatum - Autumn Coloured Hybrids Mix - Arțar. Cimbrisor Perene Planta perena, inaltime 25-cm, frunze mici de culoare verde inchis, flori albe sau roze.


Iata o lista cu cele mai spectaculoase si rezistente flori perene, perfecte pentru. Cimbrisorul se inmulteste prin seminte sau prin divizarea tufei si poate fi folosit .