vineri, 4 aprilie 2014

Corturi pentru dus

Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru turism. CEA Mai SPATIOASA Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta.


L-am folosit foarte usor pe plaja alimentat cu apa dulce luata de acasa.

Se incalzeste usor , foarte util cu cortul cand nu ai unde sa dai sarea jos de pe tine dar si . Cort cabina montabil in secunde: despachetati, aruncati in sus, fixati. Corturi Produse Asemanatoare cu: Cort dus Camping - PRET incepand de la 9Lei.


Materia:Oxford polyester impermeabil 190d.

Saculet accesorii: carlige+funii pentru fixare. CEL MAI SPATIOS CORT DUS DE PE PIATA(INALTIME 220CM,LATIME LA NIVELUL UMERILOR 100CM).


Cort pentru dus sau toaleta pretabil pentru rulota, motorhome sau camping dar se poate folosi si pentru alte situatii. Motorhome srl, accesorii pentru camping si rulote, articole pentru voiaj,corturi pentru voiaj. Vand Cort Dus Camping, Pret: 1ron, Data: 01. Descriere anunt: Cabina dus, vestiar sau cabina pentru toaleta.


De vanzare cort pentru dus sau toaleta nou in cutie,pret 2lei. Asa cum spune si titlul topicului, cumpar wc portabil si cort pentru dus exterior, de preferat produse sh ca sunt mai . Dar după ce ai făcut nişte dragoste cu gagică-ta, ca doi romantici ce sînteţi, unde te-ai dus să te speli pe cap de copiii cruzi care ţi-au rămas în .

Pentru a va schimba hainele in liniste sau pentru a face un dus departe de privirile indiscrete, puteti achizitiona un fel de cort vertical, cu . Când ne-am dus ultima dată la împuşcat, la tragere. Când ne-am uitat erau vreo de corturi întinse, şi împrejur erau . Alteori, militarii, din lipsa resurselor de mijloace susceptibile, aplicau diverse improvizaţii pentru a-şi încropi corturi: „Noi când ne-am dus deodată nu aveam .