luni, 6 ianuarie 2014

Sperietori de pasari

Solutii impotriva pasarilor, scapa de pasari, dispozitiv anti pasari, dispozitiv pasari. Rol : - Dispozitiv de indepartare a pasarilor daunatoare - Genereaza sunete de atac ale pasarilor de prada cat si sunete de stres . BG Pro Plus: - Dispozitiv de indepartare a pasarilor daunatoare - Genereaza sunete de atac ale pasarilor de prada cat si sunete de stres si .

Ozon Company control Pasari Animale salbatice daunatoare sperietoare pasari grauri ciori cormorani pescarusi porumbei porci mistreti iepuri piscicultura . Disc reflectorizant Disco pentru speriat pasari, Ø cm. Sperietori de pasari - Discuri reflectorizante Disco pentru speriat pasari, Øcm.


Aici exista imagini de sperietori simple de pasari.

Se pot confectiona din fasii de folie holografica . Preturi si oferta de produse din gama alungator pasari din toate magazinele online. Sperietoare de pasari cu bufnite reflectorizante - sperietoare pasari, suport . Bird Away - Aparat cu ultrasunete eficient anti pasari precum vrabii,porumbei,grauri ciori etc.


Bird Away este un aparat cu ultrasunete anti pasari precum . Oferte produse si servicii: sperietoare pasari. Un compact-disk bine poziționat alungă păsările pofticioase. Cum apăraţi cireşele de atacul păsărilor.


Plase împotriva păsărilor Adeseasingura metodă practică acceptată şi.

Sperietoare de păsări cu laser Metodă foarte eficientăde alungare a . Este un dispozitiv de îndepărtare a păsărilor dăunătoare culturilor agricole. El generează sunete de atac ale păsărilor de pradă cât şi sunete de stres şi alarmă . D ce imita ochii unor pasari rapitoare si intimideaza păsările dăunătoare. SPERIETORI DE PASARI CU ULTRASUNETE MUSTANG 21. Sperietoarea de ciori este un obiect, o momâie, o morișcă etc.


Cele sperietori pentru pasari sunt indisponibile in locurile pe care le doriti protejate de pasari astfel incat cultura dvs. TUN MECANIC - ZON MARK - Sunt echipamente generatoare de explozii controlate in intensitate si aleatoare ca moment al detonarii .