luni, 27 ianuarie 2014

Olx canapele bucuresti

Ce modele de canapele extensibile se potrivesc in livingul tau? Poti alege canapea extensibila locuri, canapea locuri maxi sau varianta cea mai mica de . Canapele extensibile si fixe pentru living de la STAER la cele mai bune preturi.

Contine un miez elastic si este dotata cu lada pentru depozitarea de bunuri. Canapeaua este extensibila, avand astfel o dubla intrebuintare, atat pe timp de zi . Canapele extensibile de dimensiuni variate, ideale pentru spațiile mici, care au nevoie de mobilier multifuncțional. Vezi gama noastra de canapele extensibile .

Producem canapele extensibile, coltare extensibile si paturi tapitate la cel mai bun. Canapele extensibile cu lada de depozitare. Canapea de colt ( coltar extensibil) nova cu sistem metalic si saltea tip relaxa inclusa. Canapele extensibile realizate la comanda cu tapiterie aleasa de client.


Sistem de extensie cu saltea sau clic-clac. Canapea extensibila, cu lada de depozitare. Venezzia este o canapea extensibila cu lada pentru lenjerie deosebit de utila prin spatiul de depozitare si extrem de surprinzatoare prin suprafata mare a . Canapele piele naturala ,lemn masiv import Belgia,Olanda,Germania.


Vand canapea extensibila, din piele artificiala impreuna cu fotolii.

PRETURI PROMOTIONALE la Canapele si fotolii piele naturala S. Mobila sufragerie second han coltare, scaune, mese, biblioteci, canapele si decoratiuni Bucuresti. Canapea piele extensibila + fotoliu piele Mobexpert.