joi, 9 ianuarie 2014

Husa impermeabila saltea 160x200

Husa de pat, Home Still, Impermeabila, 160x2cm. Husa Saltea Protectie Impermeabila Previ, 160x2cm. Husa de pat impermeabila cu elastic este confectionata din bumbac tip frotir 1, avand aplicata pe dos o.

Saltea Prestige Elegant ortopedica 160x2cm. Protectia, husa pentru saltea este un element de lenjerie de pat detasabil, husa imbraca salteaua. Huse impermeabile de protectie pentru saltea.


Husa impermeabila Frottier din bumbac peliculizat.

Marbis produce protectii de saltea matlasate si impermeabile:. Husa impermeabila pentru perna anatomica (cod 25559) 1 Bumbac pe suport poliuretan . Pentru protejarea pilotelor si a pernelor se pot confectiona, la comanda, si huse de pilote si perne din acelasi material. Husa impermeabila pentru saltea cu fermoar imbraca salteaua pe toate partile si confera astfel o structura compacta, unitara setului.


Avem disponibila dimensiunea de 160x2si se potriveste pentru toate tipurile de saltea, . Protectie pentru saltea impermeabila 160x2cu fir de ARGINT - este cel mai nou si sanatos articol impermeabil si extrem de respirabil pentru acoperirea . Poti opta pentru o protectie simpla sau una impermeabila. Protectie de saltea impermeabila TOTAL PROTECT.