luni, 20 ianuarie 2014

Dormitor mov cu crem

Un dormitor mov poate să fie foarte stilat, atât timp cât respecți. Movul deschis se potrivește cu alb, culori pastelate, albastru, gri, crem.


Si cum sa creezi aceasta atmosfera altfel decat cu nuante delicate de bej, crem si accente de culoarea migdalei?

De pilda, intr-un living in care predomina nuante pastel de bej, crem sau ivoire un fotoliu mov. Iar dormitorului trebuie sa ii acordam cea mai mare atentie.


Ideal de combinat cu alb sau bej, crem sau auriu. Baie cu faianta mov inchis si gresie crem; Birou zugravit in violet cu mobila alba.

Perdele simple violet pentru dormitor; Perete de mozaic in nuante de mov si . Dormitor amenajat cu gri alb si crem; Dormitor modern alb cu negru; Dormitor. Dormitor mov cu verde; Dormitor elegant decorat cu mov si crem . De obicei, mobila de dormitor reprezintă elementul principal din cadrul încăperii,. Combinat cu roz, crem și bej, movul e perceput ca delicat și feminin.


Crem si bej sunt nuante de pamant foarte recomandate in dormitor,. Mov crem sunt doua culori ce se pot regasi intr-un dormitor feminin. Diferite nuante de mov – deschis, „pruna”, lila etc.


Culorile ideale pentru un dormitor Feng Shui sunt nuanţele de pământ, bej, crem şi mov lavandă.

SIFONIER IRIS USI L19 cu usi batante si oglinzi pe centru, dimensiuni L1x x h2– buc. Lucia Leca Idei amenajare dormitor, Idei de amenajări interioare, Tips.


Puteți înlocui crem-urile, bej-urile sau griurile cu mov pal pentru a . Alege, în schimb, nuanţe calde şi deschise cum ar fi ivory, crem, gri. Crem, alb sau orange deschis în living, roz, auriu sau alb în dormitor, . Dormitorul este locul unde putem crea, cu ajutorul culorilor, ambientul calm si intim de care.


Gri: merge bine cu culorile capricioase: fuchsia, roşu, mov, roz, albastru. Galben pal: fuchsia, gri, maro, cafeniu, rosu, albastru, mov, violet. As vrea si in dormitor un perete verde dar acolo am un dulap culoarea .