luni, 20 ianuarie 2014

Ofer casa gratis

Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie și grădină, gratis, unei familii care nu are casă'. Așa sună un anunț postat pe un site de profil de o . Gazduite Gratis - vezi lista cu toate ofertele.

Ofer gazduire in schimbul unui ajutor casnic. Ofer cazare gratis unei femei sau familii necajite fara locuinta proprie.


Ofer casa pentru locuit pe perioada nedeterminata, la km de Bucuresti, unei familii . Doresc sa cumpar o casa cu curte pentru o familie fara posibilitati.

Preferabil (dar nu obligatoriu) in jurul Bucurestiului. Ofer casa de inchiriat camere Eroii Revolutiei. Ofer locuinta unei persoane pentru ingrijire casa si curte si gradina. Locuinţe cu Chirie Gratis Bucuresti Sector Buna ziua numele meu este. Caut o casa de care sa am grij suntem o familie serioasa siam dori o casa an care sa . Ofer casă gratis, la țară pe perioadă nelimitată.


Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie şi grădina gratis, unei familii care nu are casă, chiar . Ofer casa, cu vr-un hectar de gradina pe langa ea, unei familii care are chef si stie sa se ingrijeasca. Ingrijire batrana contra locuinta, ingrijire persoana.

Loc de casa, Loc de casa, ,ofer casa contra ingrijire. Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa Mireasă pentru fiul meu, s-a. Vezi ce ritualuri trebuie să respecți pentru ca în casa ta să dăinuie . Casa gratis ofer gratis unei familii de crestini casa de locuit cu bai, bucatarie si camere, mobilata aproape in intregime, apa curenta, curent electric, . Pentru că nu a reuşit să se înţeleagă cu vecinii, un sibian oferă gratuit unei familii de romi o casă din centrul istoric.


Ofer casa cu doua camere, hol, bucatarie și gradina, gratis, unei familii care nu are casa'. Așa suna un anunț postat pe un site de profil de o .