joi, 9 ianuarie 2014

Sirene adevarate vii

Top Sirene Filmate Întâmplător (Exista Sirene?). Această descoperire stiinfitica a spulberat bariera planetei noastre dintre viaţa reală şi legendă.


Au filmat o sirenă în timp ce sărea în apă, iar imaginile fac înconjurul lumii,.

Ce-i drept, la prima vedere ai putea crede că este adevărat, mai . Pe postul Animal Planet a fost difuzat un documentar care pretinde că aduce noi dovezi privind faptul că sirenele, creaturi mitologice jumătate . Viralul săptămânii: Descoperire MACABRĂ pe o plajă din Egipt. Fotografii cu o creatură ce pare a fi o sirenă adevărată, cum sunt cele.

Apariţii de sirene, vii sau moarte, au tot fost raportate de-a lungul . Se pare că nu o dată au fost surprinse pe camere, însă nimenu nu a reușit să prindă cu adevărat o sirenă. Cu o suprafaţă de trei sferturi din Pământ acoperită de oceane, nu este de mirare că, acum câteva secole, au apărut nenumărate legende cu privire la creaturile . Cu miscarile lor lenese si infatisarea lor atat de blanda, pasnice, dar inca prea putin cunoscute, caci nu sunt usor de studiat, sirenele adevarate . Cum ai reacţiona dacă ai vedea o sirenă adevărată, care înoată la adâncimi de peste de metri şi îşi poate ţine respiraţia chiar şi cinci minute . Imagini explicite cu o sirena capturata in largul marii de un pescar. Si Cristoiu , cu ani in urma a prezentat in E.

Postul Animal Planet a incercat sa desluseasca unul dintre cele mai incitante mistere marine anul trecut, cand a difuzat documentarul . Sirenele au existat cu adevărat în trecutul îndepărtat şi mai mult de atât ele au fost înrudite cu oamenii. Este o teorie radicală în legătură cu evoluţia oamenilor, . Creatura de pe stâncă are o coadă de pește și un cap . Sirenele au apărut în folclorul acestor regiuni ca ursitoare ale furtunii, sortind pieirii corăbiile marinarilor,.


In adancul Mediteranei, nu prea departe de tarm, si-a stabilit domiciliul o sirena rapitoare. Asta daca ii luam in serios pe cativa locuitori din .