vineri, 10 ianuarie 2014

Pensiuni zona sibiu paltinis

Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Paltinis, preturi mici. Vila Raza de Soare este situata la intrarea in statiunea Paltinis, intr-o zona .

Cazare Pensiuni Zona Sibiu - 1Pensiuni Zona Sibiu cu tarife, fotografii, numere de. Complextul Turistic Alpina-Casi va asteapta la Paltinis intotdeauna cu . In inima Muntilor Cindrel, pe drumul ce urca dinspre Sibiu spre Paltinis, se afla pensiunea ALPIN, . Perla Paltinisului, PENSIUNE si RESTAURANT in Paltinis, CAZARE in.

Muntilor Cindrel, in Transilvania (judetul Sibiu). Fiecare pensiune se aflate la câtiva metri distanta intr-o zona pitoreasca din Paltinis. Pensiunea Romantic Belvedere Paltinis stele. Vila 1: camere duble si un apartament format din camere - Vila 2: camere cu pat matrimonial.


La cerere asiguram transportul din Sibiu. Oferte de cazare în Paltinis la ~~~ pensiuni ~~~ vile ~~~ hoteluri. Munţilor Cindrel, în Transilvania (judeţul Sibiu).


DJ106a, pe Platoul Poplacii - zona Platos, in Paltinis, la o altitudine de 14m. Paltinis reprezinta o statiune montana permanenta, aflata intr-o zona linistita.

Sibiu si Paltinis, la distanta de km de Rasinari, la km departare. Mihnea: Aveti libera pensiunea in perioada - octombrie 2016.