miercuri, 8 ianuarie 2014

Mobila in rate direct in magazin

Descopera cel mai rapid sistem de credit si ia-ti acum mobila in rate direct din magazinul de mobila Bucuresti, fara adeverinta de venit pana la . Cumpara tot ce iti doresti in rate fara dobanda direct la POS-ul Cetelem de la casa de marcat! Informatii utile Mobila in rate cu Carduri Star Card - Banca Transilvania.

Pentru mai multe detalii : BT Direct - Credite in magazin . Daca nu ai deja un card vino cu adeverinţa de venit, fişa fiscală şi cartea de identitate şi obţii finanţare rapid şi simplu direct în magazin fără . La Tamos puteti achizitiona mobila si obiecte de mobilier in rate. Acum poți obține direct în magazin finanțare în rate fixe în lei și poți pleca .

BRD FINANCE - Credit direct în magazin RATE DOBÂNDA. CardAvantaj - acum cumperi mobila Elvila in rate fara dobanda. Poți achita în rate comanda ta de mobilă și decorațiuni online și în. SAMANI – este (noi suntem) primul internet magazin din Chișinău,. Moldova, care presupune a cumpăra mobila direct de la Samani în . Magazinul de mobila Icam, ofera mobila in credit la cele mai avantajoase conditii.


MD este simplu si convenabil de luat mobila in rate.