joi, 16 ianuarie 2014

Mobila virsteana

Virsteana Serv SRL si-a inceput activitatea in 19dupa o experienta de de ani in domeniul mobilei tapitate. Dezvoltarea firmei s-a facut treptat de-a lungul . Virsteana a adăugat de fotografii noi din August 20în albumul Canapele.

Casa Rusu I Mobila Decoratiuni Mobilă din respect pentru Tine ! Mobilierul casei tale - Producem și comercializăm mobilă dormitor, mobilier tapițat, canapele, fotolii, colțare, holuri, mobilă bucătărie și mic mobilier. Virsteana serv srl si-a inceput activitatea in 19dupa o experienta de de ani in domeniul mobilei tapitate. Cu o experienta de ani pe piata de mobila, Virsteana Serv va pune la dispozitie un bogat .

Virsteana din categoria Magazin mobilă în regiunea Cluj. Mobila, Magazin de Mobila, Scaune, Producatori Mobila, Canapele, Mobila de Bucatarie, Fotolii, Coltare, Mobilier Tapitat, Mobilier Camera de Zi, Mobila . Virsteana Serv Srl si-a inceput activitatea in 19dupa o experienta de de ani in domeniul mobilei tapitate.


Suntem o firma producatoare de mobilier tapitat, . Benzinarii; Dealeri, Reprezentante; Piese, Accesorii; Service Auto, Vulcanizari . Suntem o firma producatoare de mobilier tapitat, iar numarul angajatilor depaseste 1de persoane. Comercializam toate tipurile de tapiterie, avem o . Strada Sugau, Nr: 4355SIGHETU MARMATIEI România.


Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania Telefon: Fax:.

Am avut ocazia să vizitez una dintre cele mai mari fabrici de mobilă de la noi din țară și una dintre cele mai moderne din Europa. Virsteana Serv SRL si-a inceput activitatea in 199 dupa o experienta de de ani in domeniul mobilei tapitate a proprietarilor: Aurica si Mihai VIRSTA. Casa Rusu - mobila de dormitor, sufragerie, sau bucatarie. Magazine de mobilier Casa Rusu in Romania.


BiblioteciBucatarii, coltare bucatarieCanapele, fotolii, . Casa Rusu magazin de mobilier cu o experienta de de ani! Aici gasesti ultimele cataloage Casa Rusu!


VIRSTEANA SERV SRL, localitatea Sighetu Marmatiei, judet Maramures. Societate infiintata in 19avand ca obiect de activitate productia de mobilier din PAL melaminat de serie mare, RUS SAVITAR este ca marime al doilea .