marți, 28 ianuarie 2014

Ingrijire bambus ingalbenit

Una intre problemele majore cu care se confrunta persoanele care detin un bambus este ingalbenirea tijei sau a frunzulitelor. Una dintre problemele cel mai des intalnite privind buna dezvoltare a bambusului consta in ingalbenirea frunzelor.


Bambusul de apartament are nevoie de o ingrijire minima.

Primul semn că un bambus este bolnav, este atunci când tulpinile şi frunzele se îngălbenesc. Un bambus sănătos are tulpina verde, tare.


De asemenea, un bambus bolnav va incepe prin a i se ingalbeni frunzele. Daca totusi, cu toata grija, o parte din bambus se ingalbeneste, nu disperati!

Conform principiilor feng shui, bambusul este considerat a fi o planta care aduce noroc. Daca crenguta s-a ingalbenit, nu puteti decat s-o taiati pentru ca nu este un proces reversibil. In urma cu cateva luni am primit o tulpina de bambus norocos cu tulpina introdusa intr-o. Unul s-a ingalbenit treptat, incepand de jos in sus. BAMBUS NOROCOS - Bambusul este considerat a fi o planta ce aduce noroc daca.


Prima pagina Totul despre gradina Ingrijirea plantelor. In cazul in care crenguta s-a ingalbenit trebuie s-o taiati pentru ca nu este un proces reversibil. Am cautat documentatie legata de ingrijirea bambusului si nu prea am gasit, cu exceptia unui articol mic unde scria ca ingalbenirea frunzelor .