vineri, 17 ianuarie 2014

Pensiuni piscina munte

Cazare - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in la munte cu Piscina. Selectionate si verificate de echipa noastra, cu . Oferta Pachet Craciun 20- Vacanta la munte; Pensiunea Poiana Izvorului.

Pensiunea Skipass este situata in Parcul Natural Apuseni, in localitatea Arieseni, . Cazare Muntii Apuseni 20- tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici.


Cautari recente din categoria 'pensiuni cu piscina la munte' (249).

Hoteluri cu piscină recomandate în Valea Prahovei. Un loc deosebit in care vechiul se impleteste cu modernul si vacanta la munte este un rasfat.


Cazare la munte Romania pensiuni - piscina exterioara, rezervare gratuita, fara taxe ascunse. Pensiunea Selina Baile Mai: tot in statiunea Mai, pensiunea Selina este o. Oaspetii au la dispozitie o sauna si facilitati de SPA, dar si o piscina. Sinaia, hotelul Carpathia este alegerea ideala pentru o iesire la munte.


As dori sa merg in august undeva la munte cu copiii (si ani) si as vrea ceva care sa aiba si cur - solicitari informatii, impresii, recomandari . Oferim Piscina, Sauna, Sala de conferinte, Plaja, Activitati.