vineri, 24 ianuarie 2014

Geantak cu carne

Etapa 1: Carnea tocata se amesteca cu ceapa,sare,piper si menta uscata se framanta un aluat din faina,drojdie si apa calda,dupa care se lasa la dospit pana isi . Retete culinare : Geantak (Placinta cu carne tatareasca), Reteta postata de miremirc in categoria Pui.

Geantak- Un fel de placinta cu carne (Posetele). Sunt foarte bune intr-o seara calda alaturi de . Reteta de placinta umpluta cu carne tocata de vita tatareasca (geantak) condimentata cu cimbru si menta.

Geantak din: faina, iaurt, drojdie, sare, ulei, carne tocata de vita, ceapa, cimbru, menta, ou, smantana, margarina si ulei. Poate fi ea placinta cu carne, dar fiecare reteta are specificul ei. Sunt foarte bune intr-o seara calda alaturi de iaurt sau lapte batut rece. Reteta de placinta cu carne de vita tatareasca (geantak).


Am creat aceasta pagina deoarece foarte multe persoane cauta dupa retete carne. Astfel am facut o selectie de retete, care sa te ajute sa gasesti retete carne . Cat despre geantak, reteta, pe scurt, e urmatoarea: Se dospeste aluatul. Carnea de vita si ceapa, tocate, se condimenteaza si se framanta.


This Pin was discovered by Andrea Kovacs. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Ceapa se toaca foarte marunt si se amesteca cu carnea tocata, piperul, cimbrul, menta, sare dupa gust, iar la sfarsit se adauga si un ou pentru . Reteta de placinta umpluta cu carne tocata de vita tatareasca (geantak) . Am inteles ca acest desert este din Turcia…stiti cumva reteta de GEANTAK(placinta cu carne in aluat dospit),este o placinta turceasca foarte . Dupa taierea batalului se face geantak-ul - un fel de placinta cu carne, suberek-uri cu carne, precum si traditionala tochitura din batal, spune . Mancare Placinta Geantak- un fel de placinta cu carne (posetele) Geantak- un fel de placinta cu carne (posetele) De pansy .