joi, 30 ianuarie 2014

Mecanism masa extensibila pret

Sina glisare telescopica masa extensibila L6mm. Mecanism pentru masa plianta,extensibila.

Vrei sa poti extinde masuta de cafea din sufragerie, atunci cand ai mai multi musafiri? Ai nevoie de acest mecanism extensibil pentru masuta din living.


Extensie de masă BASIC ADVANCE sincron cu blocare L 850mm.

Ghidaj masă extensibilă BASIC SYNCHRON cu blocare, L extensie 7mm,zincat. O masa extensibila este o piesa de mobilier extrem de utila si practica, mai ales. Mesele extensibile cu design si mecanism deosebite, care pot fi folosite pe . Datorita unui sistem performant de extensie ce are la baza un mecanism de extensie.


Masa extensibila Carmen beneficiaza de un pret foarte bun datorita . Cand ai musafiri , cu un mecanism simplu o transformi intr-o masa de persoane sau mai multe. Masa plianta - Pret 6lei - produs de serie. Masa extensibila ieftina, fara sisteme de glisare complicate si scumpe. Masa extensibila cu picioare din lemn masiv de esenta tare (fag aburit) Mecanismul de extensie al. Vand sistem masa pliabila nou la 3RON.


Vand masa pliabila la 7RON Tel 076756. BJURSTA masă extensibilă, negr-mar Lungime: cm Lungime min. Masa dreptunghiulara extensibila cu margini rotunjite.


Masa dreptunghiulara extensibila cires 105x68x77.