luni, 13 ianuarie 2014

Constructii solarii din lemn

Sera profesionala in constructie-Concept Airnature - Duration: 3:07. Constructie solar lemn (partea 1) - Duration: 5:48.

De aceea ne-am hotarat sa construim un solar pentru a avea o sursa sigura de. Solutia noastra a fost sa construim o structura din lemn si sa o . Astfel, dacă bătrânele solarii din lemn garantau producții pe durata a 10-ani, noile construcții cu miez de metal sunt garantate să reziste o .

Functie de acest lucru putem sa alege cumpararea unui solar sau constructia in regim propriu din teava metalica sau lemn. Cum văd eu construcția unui solar pe structură de lemn.


Pe de alta parte, o sera este in general alcatuita ca o constructie mai. Un proiect home-made pentru un solar de legume descris pas cu pas.

Intr-o a doua varianta, putem constructie solar din lemn, cu panouri demontabile (fig. 2).


Latimea este de 3-4m, lungimea de 30-m, inaltimea la dolie este de 1 . De cîteva zile m-am apucat de construcţia unui solar în regie proprie. Ca materiale o sa folosesc si fier si lemn.


Solutia cea mai ieftina pentru un solar, este folosirea unui schelet din lemn. Solariile sunt constructii simple, acoperite cu folie de polietilena de 0. Fixarea foliei se face prin sipci de lemn late de 2-cm care se prind de . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Solarii Standard Solar acoperit cu policarbonat - calitate superioara Solar 24m.


Pentru un solar cu structura de lemn, costurile sunt mult mai mici, de circa. Construcţia în sine se realizează, în mare, la fel ca aceea a unei .