luni, 13 ianuarie 2014

Saltele adormo

Salteaua Essential îţi susţine corect poziţia corpului, pentru ca somnul tău să fie cât mai lin. E o saltea tare, dar comodă, așa încât te vei simţi perfect în patul tău.


Pagini similarePentru un somn odihnitor si dimineti fericite, alege-ti Salteaua de la eMAG.

Saltele de pat din latex, pe arcuri sau cu spuma la preturi avantajoase. Saltea Adormo Memory 14+160x2cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Saltele.


Saltea Adormo Memory Silver 15+140x2cm la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Salteaua ADORMO Memory 13+ cu dimensiunea de 160x2cm beneficiaza de un strat de cm de spuma memory foam ce ia forma corpului . Saltele Adormo cu baza din spuma poliuretanica si spuma memory foam. Saltele sunt rulate, disponibile in mai mullte modele si dimensiuni. Saltea Adormo Memory 12+realizata in intregime din spuma poliuretanica.


Dispune de un strat de spuma memory foam cu grosimea de cm. Comparati preturile magazinelor online la Saltele Adormo gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Saltea . Am o saltea cadou de la soacra care are o firma de tapiterie care e toata din burete memory insa nu o recomand din puncte dvdr si anume ca .